Bestelformulier

 

 

 

 


Hierbij bestel ik

Verhalen in eigen beheer.
 € 4,50 per boek exclusief verzendkosten

Aantal Titel
 

De wonderbaarlijke geschiedenis van de wereldreiziger die net even niet oplette
13 pagina’s
Hoe kom je zonder boot op een onbewoond eiland terecht? Erger, hoe kom je er weer van af? Als je net even niet oplet, kan er van alles gebeuren.

 

Het kikkerkoninkrijk
15 pagina’s
Er was eens een prinses met een gouden bal. En er was eens een prins, die een oogje op haar had. Zouden ze voorbestemd zijn voor elkaar? Er was echter een probleempje.

 

Het begin
6 pagina’s
God schiep de aarde. Hij deed daarop enorm Zijn best. Maar er was één ding dat Hij over het hoofd had gezien.

 

Naar school
11 pagina’s
Een gemene juf maakt het leven van haar leerlingen zuur.

 

De laatste bloem
13 pagina’s
Er was eens een toekomst, misschien niet meer zo ver van ons vandaan, dat er geen plaats meer was voor de natuur. Rozan Apestaartje smaakt het geluk naar een ouderwets museum te mogen, waar de laatste bloem tentoongesteld staat.

 

De koning te rijk
16 pagina’s
Ridder Florentijn, de hartenjager, had het op het slagveld weer eens helemaal gemaakt. Toen de liefde nog. Zou de ridder de geheimzinnige prinses terugvinden, waar hij op het eerste gezicht al van hield?

 

Dichtertje
6 pagina’s
Als de inspiratie niet wil komen en er is geen geld meer voor een maaltijd of een beetje warmte uit de kachel, wat zou een dichter zich dan wensen?

 

Eeuwig Assepoester
13 pagina’s
Het traditionele verhaal met een tikkeltje humor en een verrassende afloop.

 

Het Buitenkansje
14 pagina’s
Wat doet een verkoper met een wekker die niet rinkelen kan? Een goedkope aanbieding van maken, toch? Op een dag kwam er een dame in de winkel. Ze had een probleem. Ze kon niet slapen.

Alles behalve bruin
11 pagina’s
Betsie kon mooi schilderen, maar hield niet van bruin. Toen er op een dag bij haar werd aangebeld, gebeurde er iets heel verrassends. 

Ik zie, ik zie, wat jij niet ziet
11 pagina’s
Waarin een oranje balletje naar het museum gaat, op zoek naar een vriendje en een sombere dwerg filosofeert over het leven. Twee verhaaltjes in één.

Het Hoofdgerecht
15 pagina’s
Een onbewoond eiland, een schipbreukeling en een kannibaal. De schipbreukeling hoopte op goed gezelschap, de kannibaal had al lang niet gegeten. En toen liep het toch nog anders af dan je zou verwachten.

Het Paradijs
22 pagina’s
God had de aarde geschapen. Hij was helemaal klaar. En prachtig. Of toch niet? God was wat vergeten! Op de achtste dag probeerde hij zijn fout goed te maken. Er was alleen een dier dat niet meewerken wou.
(binnenkort leverbaar)

Besteld door:

  De heer  Mevrouw
Voornaam
Achternaam
Straat
Postcode en plaats
Email*
* verplicht ivm bevestiging bestelling

Na betaling van de rekening die u naar aanleiding van deze bestelling wordt gestuurd, wordt het boekje u zo snel mogelijk toegezonden.