Een koninklijk verzoek
Direct bestellen
Home

Over het boek
Het boek verhaalt van de grote vrijheidsdrang van Prins Knoet. Want Prins Knoet vindt er niets aan om prins te zijn. Alles wat er in het paleis gebeurt, gaat volgens strakke voorschriften. Van ’s ochtends vroeg tot ’s  avonds laat bemoeien de hofdames zich met hem. Of hij zich wel keurig gedraagt en goed zijn best doet in de klas van meester Pitagoras. Want later moet hij koning worden. Als hij op een dag een zwerver tegenkomt die hem vertelt wat vrijheid is, weet prins Knoet precies wat hij wil...

Over Beatrijs van den Bos
Beatrijs van den Bos (Ankeveen, 1959) is van huis uit grafisch vormgever en illustrator, met name van kinderboeken. Zij tekent, als ‘dubbeltalent’, ook voor de mooie illustraties van Een koninklijk verzoek. Na het doorlopen van de Hogeschool der Kunsten te Arnhem heeft zij voor vele uitgeverijen, bedrijven en organisaties, maar ook voor particulieren,  illustraties verzorgd. Naast haar teken- en schilderwerk is zij gaan schrijven. Een aantal kleine verhaaltjes heeft zij uitgegeven in eigen beheer  bij uitgeverij Hazegrietje. Sinds kort schildert ze ook portretten en maakt ze ‘unieke boekjes’, geschilderde boeken met eigen teksten in een eenmalige uitgave. Beatrijs woont en werkt in Arnhem.

Bestellen
Het boek Een koninklijk verzoek is te bestellen via internet of telefonisch (026-4432471).
Er wordt een rekening gestuurd en na betaling van € 14,95 plus portokosten wordt het boek per post toegezonden. Bij bestelling van vijf  exemplaren geldt een korting van tien procent.